Cabernet Sauvignon

199,00 DKK

Druerne til denne klassiske vin kommer fra Piave området i Veneto, fra gamle vinstokke, der dyrkes i leret jord.

Vinen har en lækker kompleksitet i den helt originale De Stefani stil, hvor en delikat blødhed præger vinen.

Le Ronché gården, findes i Fossalta di Piave. Navnet Ronche er vinmarkens placering. Navnet kommer fra et gammelt udsagnsord “roncare” der betyder at dyrke og høste en mark.

Lige her er der ganske få regndage, men til gengæld høje temperaturer. Det giver druerne en fantastisk mulighed for intens modenhed.

Her er 8400 planter pr. ha. efter “guyotmetoden”.Høsten er fra slut september til primo oktober. Vinifikationen sker udelukkende med naturens eget gær.

Cabernet Sauvignon

199,00 DKK

Druerne til denne klassiske vin kommer fra Piave området i Veneto, fra gamle vinstokke, der dyrkes i leret jord.

Vinen har en lækker kompleksitet i den helt originale De Stefani stil, hvor en delikat blødhed præger vinen.

Le Ronché gården, findes i Fossalta di Piave. Navnet Ronche er vinmarkens placering. Navnet kommer fra et gammelt udsagnsord “roncare” der betyder at dyrke og høste en mark.

Lige her er der ganske få regndage, men til gengæld høje temperaturer. Det giver druerne en fantastisk mulighed for intens modenhed.

Her er 8400 planter pr. ha. efter “guyotmetoden”.Høsten er fra slut september til primo oktober. Vinifikationen sker udelukkende med naturens eget gær.

Topproducent fra Italien

Historien om vinhuset De Stefani begynder i Refrontolo, en lille bakket landsby i Veneto nord for Venedig midt mellem de berømte vinområder Conegliano og Valdobbiadene. Her anlagde Valeriano De Stefani i 1866 sine vinmarker på gården Colvendrame.

Sønnen, der også hed Valeriano, sluttede sig til foretagendet, og i 1958 overtog 3. generation, Tiziano De Stefani. I 1990 sluttede dennes søn, Alessandro De Stefani, sig også til, og familien har i dag tre vingårde: Colvendrame, Le Ronche og Pra’Longo – alle beliggende i samme område.

Fra begyndelsen koncentrerede man sig om kvalitetsvine på især lokale druer. I mange af vinene bruges vildgær (naturlige gærceller) i stedet for industrigær, og den årlige produktion er på bare 300.000 flasker.

I det hele taget bliver der kælet for detaljerne hos De Stefani. For at opnå den bedste kvalitet har man en høj beplantningsprocent pr. hektar, meget lidt beskæring af vinstokkene, økologisk dyrket jord og ingen kunstig vanding. I selve vineriet bruger man heller ikke kunstige konserveringsmidler eller tilsatte sulfitter.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.