VIN SMAGNING

...God vin er en opdagelsesrejse - det handler om smag.

Hos JM VINE elsker vi at afholde vinsmagninger ude af huset, vi afholder smagninger for både private og foreninger. En vin smagning kan være et spændende og lærerigt indspark til en hyggelig aften/eftermiddag.

JM VINE afholder vinsmagning indenfor vinens verden.

Vores  vinsmagning koster 175,- pr. person og minimums deltagerantal er 14 pers. – dvs. I kan godt være færre, men minimumbeløbet vil være 14*175 = 2.450,- inkl. moms.

Ved vinsmagningen kan der være vine fra forskellige vindistrikter i verden, et tema om forskellige druer/lande eller eventuelt en smagning med 8-10 vine sammen med et mad arrangement og undervejs et levende foredrag afholdt af indehaveren for JM VINE 

På en typisk vin aften smager vi 7-8 forskellige vine, hvor vin slottet og baggrunden for den enkelte vin præsenteres sammmen med forskellige nyttige oplysende elementer fra vinverdenen – i et sprog alle kan forstå. 

Det hele foregår i en hyggelig og afslappet atmosfære hvor vi har fokus på at der også skal være tid til at I kan hygge med hinanden. Med mindre det ønskes kommer vi altså ikke til at tale uafbrudt i flere timer.

JM VINE strikker altid nogle gode tilbud sammen så I kan erhverve jer de varer som I har smagt på.